Предстоящи курсове

Курс-обучение по:
Курс обучение Домоуправител
Повишаване ефективността на управление на етажната собственост. Домоуправителят - професионалист в работата си. По заявка.
Курс Измерител ел.параметри
Измерване на ел. импеданс, ток,напрежение, съпротивление на заземител, изолация. Нормативна база, оценка на съответствието. По заявка.
Монтьор фотоволтаици
Монтьор на фотоволаични съоръжения и инсталации.
Енергетик обучение
за енергетик или лице отговорно за енегрообзавеждането. По заявка.
дневни, вечерни и съботно-неделни 0878-203-823

Курс обучение Измерители


Partners:
SiteGround web hosting
Монтьор фотоволтаици

Курсът "Монтьор на фотоволтаилци и соларни системи" е предназначен за монтьори на фотоволтаични съоръжения и системи и за фирми извършващи изграждане на фотоволтаични централи. Завършилите успешно курса се включват в списъка на Агенцията за устойчиво енергийно развитие, като лица придобили квалификация за извършване на дейности по чл.21, ал.1 от ЗЕВИ. Подробно за курса Монтьор на фотоволтаици тук...

Професионалната квалификация, която се придобива на този курс е задължителна за лицата, които изграждат или монтират фотоволтаични панели, съоръжения, паркове или централи. Успешно завършилите курса придобиват професионална квалификация по част от професия Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации, специалност Възобновяеми енергийни източници и получават валидно в Европейския съюз Удостоверение за професионална квалификация. В нашият Център за професионално обучение се провеждат и курсове за монтьори на съоръжения за биомаса, термопомпи, повърхностни геотермални системи, слънчеви топлинни инсталации. За лицата извършващи поддръжка на съоражения за възобновяеми енергийни източници са курсовете за техници - "Техник на фотоволтаични съоръжения и инсталации", "Техник на соларни системи", "Техник на енергийни съоръжения и инсталации" и др.

Цена за участие 850,00 лв. без ДДС. В учебния център се провеждат индивидуални и групови обучения в цялата страна, в удобно за работещите време, след предварителна заявка на телефон 02-850-41-34, 0878-203-823 или на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.