Предстоящи курсове

Курс-обучение по:
Курс Измерител ел.параметри
Измерване на ел. импеданс, ток,напрежение, съпротивление на заземител, изолация. Нормативна база, оценка на съответствието. По заявка.
Курс обучение Домоуправител
Повишаване ефективността на управление на етажната собственост. Домоуправителят - професионалист в работата си. По заявка.
Енергетик обучение
за енергетик или лице отговорно за енегрообзавеждането. По заявка.
Монтьор фотоволтаици
Монтьор на фотоволаични съоръжения и инсталации.
дневни, вечерни и съботно-неделни 0878-203-823

Курс обучение Измерители

Курс Домоуправител


Partners:
SiteGround web hosting
Квалификационна група до 1000 V
Електробезопасност до 1 кV ПДФ Печат Е-мейл

Обучение за придобиване(потвърждаване) на квалификационна група по електробезопасност при работа - от първа І-ва до пета V-та, според Правилника за безопасност при работа с електрообзавеждането до 1000 V.

Обучението  може да се проведе в Учебният център или на работното място и завършва с изпит/тест/ и издаване на валидно удостоверение за придобита/защитена/ квалификационна група. Отстъпка от цената при по-големи групи и при всяка следваща услуга.

Програми за обучение - програмите за обучение представени тук са примерни и могат да се допълнят в зависимост от изискванията на работодателя(обучавания) и условията в които работи обучаваното лице.

Примерни тестове - тестовете могат да се променят в зависимост от условията в които работи обучавания, длъжността която заема и изискванията на работодателя.

Цените се определят в зависимост от броя на обучаваните (над 5 души - отстъпки), допълнителни отстъпки при всяко следващо обучение или ползване на друга услуга.

За по-вече информация: 0878-203-823 или се свържете с нас - от тук.

обратно в начало

elektrobezopasnost-do-1000-v